PANIKA?

frka, panika!


Zaista, je li vrijeme za paniku?

Jest.


Suočeni sa gospodarskom krizom, rastom nelikvidnosti i općenitim osjećajem nesigurnosti na tržištu, razumni gospodarstvenici potražit će mjesta koja “puštaju novac” ili generiraju nepotrebne troškove. Stezanje remena jedna je od prirodnih reakcija tržišta na krizno stanje. Da li i jedina?


Korištenje računala u poslovanju već dugo vremena nije privilegija, već nužnost u tvrtkama. Tvrtke koje ne koriste računala danas jednostavno ne mogu opstati na tržištu. Računala drže tri od četiri kuta svake tvrtke!


No, većina managera nisu informatičari! Oni poznaju svoju struku! Najmudriji među njima prepuštaju brigu o optimalnoj računalnoj infrastrukturi pravim profesionalcima, objektivnim i nepotkupljivim! Tako izbjegavaju korištenje IT sustava koji su predimenzionirani i time neiskorišteni, ili "skrpani" malim budžetom i time neefikasni.


Mi ne rješavamo probleme likvidnosti, niti osiguravamo dobar plasman vaših proizvoda na tržištu. No, mi ćemo vam pomoći da svoj IT sustav sagledate u realnim okvirima i da upoznate sve njegove prednosti i mane. U tome smo zaista dobri. To nas razlikuje od većine drugih informatičkih tvrtki - naš cilj nije prodati vam što više opreme i usluga, već zajedno s vama stvoriti rješenje najbolje prilagođeno vašim potrebama.

I ne samo to, možemo vas savjetovati kako uskladiti postojeći sustav s potrebama poslovanja i uz optimizirani trošak.


Znate li da korištenjem određenih tehnologija možete izbjeći plaćanje skupih licenci za svako radno mjesto? Ili da možete biti zaštićeni od virusa i drugih nedaća koje na vas vrebaju sa Interneta?

Znate li da možete koristiti računala na kvalitetniji, sigurniji i pritom – jeftiniji način?


Ne prodajemo maglu. Nudimo vam slobodni softver – način da vaše poslovanje ne ovisi o velikim stranim kompanijama i njihovim licenčnim uvjetima.

Mi vam nudimo potpunu slobodu da sa vašim računalom i softverom na njemu radite sve što trebate, umanjite troškove licenci, oslobodite se straha od virusa i izbjegnete opasnost da postanete softverski pirat.

Slobodni softver vam nije zanimljiv? Svejedno nam se obratite s povjerenjem! Naše iskustvo u svijetu Linuxa, Mac OS X-a i MS Windowsa pomoći će vašem poslovanju, bilo da tražite zamjenu za postojeća rješenja ili integraciju u nova rješenja.


Obratite nam se s povjerenjem! Ne za utjerivanje dugova, niti za rješavanje vašeg problema likvidnosti. Drugi su kvalificirani za to.


Mi smo stručnjaci za ekonomičnu informatiku!
Bolji rezultati uz manje troškove!


Operacijski sustavi d.o.o. Ivana Šibla 12, 10000 Zagreb, tel: (01) 662-3840, fax: (01) 662-3842