Edukacija PDF Print E-mail

Svaka tvrtka nužno treba barem povremenu edukaciju svojih djelatnika. To se posebice odnosi i na djelatnike u IT sektoru, gdje je napredak iznimno brz. Ipak, i drugi djelatnici trebaju pratiti novosti na tom području, jer se ponuda softvera i tehnologija također odvija velikom brzinom, pa svatko tko je u dodiru s njima može vrlo lako zaostati.


Nudimo edukaciju visoke kvalitete i prihvatljive cijene, prilagođenu potrebama kupca i njegovim vremenskim mogućnostima. Nudimo standardne tečajeve uredskih paketa, rada sa e-mail porukama i poduku o surfanju Internetom, ali osim toga nudimo i specijalizirane tečajeve o bazama podataka, administraciji sustava, računalnoj sigurnosti, itd.


Najzad, nudimo tečajeve u potpunosti prilagođene potrebama klijenta – na lokaciji klijenta ili u odgovarajuće opremljenoj računalnoj učionici. Tečajevi se mogu prilagoditi svim potrebama klijenta – kako onim vremenskim, tako i organizacijskim. Polaznici tečajeva po dogovoru mogu dobiti certifikat o pohađanju tečaja, ali i ispit znanja, na osnovu kojeg poslodavac može dobiti uvid u kvalitetu odrađenog tečaja i stupanj osposobljenosti pojedinih zaposlenika.


Naši tečajevi ne odvijaju se samo po strogo određenim pravilima, već ih sastavljamo u dogovoru sa naručiteljem, kako bi željeno područje znanja bilo optimalno pokriveno.

 

      (C) 2002.-2009. Operacijski sustavi d.o.o., Ivana Šibla 12, HR-10000 ZAGREB tel: +385 1 6623840 fax: +385 1 6623842